Reviews

Commentaar van klanten:

Annlies is een top en vak vrouw! Na gezellig kennis te maken bij haar atelier aan huis uitgelegd wat voor honden tuig ik wilde voor mijn hond Hummer. Uiteindelijk is het een prachtig leren honden tuig geworden in cognac bruin leer en wit onderlegd.

Wilt u iets speciaals voor je viervoeter, ga naar leer atelier Annelies!

Jan-Willem Pichel,

Ik heb een oude design stoel bij Annelies laten bekleden. Het skai leer was helemaal gescheurd. Ik vroeg of ze de stoel op precies dezelfde manier weer kon maken met gestikte naden. Zoals je ziet is dat perfect gelukt.
De stoel is weer als nieuw, voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Binnen een week liet ze weten dat de stoel al klaar was. Annelies is zeer bescheiden voor de vakvrouw die ze is. Een adres om te onthouden !!

Annemarie. M Tuwatanassy,

Standaard Harley zadel omgebouwd tot uniek Harley zadel

 

Annelies heeft mijn standaard zadel van mijn Street Bob aangepast;

 

  • zadel verlengd zodat de voorkant van het zadel mooier aansluit op de tank
  • gelpack toegevoegd, daarmee het zitcomfort verbeterd
  • Harley Davidson logo op de rugleuning van het zadel gestikt

Nadat ik de eerste dagen gereden had wilde ik nog wat kleine aanpassingen aan het zadel gedaan hebben. Annelies heeft alles tot in de puntjes verzorgt. Ik ben erg blij en tevreden met mijn “nieuwe” unieke zadel.

Peter van der Horst,

Dag Annelies,
De prothese, die je voor mij gemaakt hebt voldoet geweldig. Ik ben er zeer blij mee!!  Hierbij ook de complimenten van de  revalidatie arts en fysiotherapeut, waar ik voor mijn evenwicht probleem onder behandeling was. Zij vonden het zeer functioneel, mooi, en solide gemaakt, complimenten van hen (en ook van mij natuurlijk). Nogmaals bedankt. Groet

Wim Edel,