Vaporizer tasje

De vraag van de klant was een leren vaporizer tasje te maken voor iemand die medicinale cannabis krijgt van de neuroloog en deze rookt met een elektronische vaporizer. De vaporizer glijdt makkelijk uit zijn handen en het is beter on deze om te hangen en met tasje en al te gebruiken, zodat als deze uit de patiënt zijn handen glijdt deze vaporizer niet op de grond valt.

Leren Vaporizer tasje op maat

Leeratelier Annelies kreeg alleen maar een website toegestuurd waarop een foto van de vaporizer en de maten. We zijn aan de slag gegaan en hebben van leer een tasje gemaakt met een lang hengsel en met een plastic uitsparing voor de display af te lezen, waarop de graden en de batterij inhoud te zien zijn. En een uitsparing voor de aan en uit knop aan de zijkant. De hoogte van het tasje is gebaseerd op het feit dat de top van de vaporizer eraf geschroefd kan worden om de medicinale cannabis erin te doen, zonder dat de vaporizer uit het tasje gehaald hoeft te worden en dit allemaal ... om vallen op de grond te voorkomen.

Om het af te maken is er een klep met klittenband overheen gemaakt zodat het tuitje waar je aan zuigt er precies uitsteekt. Zodat hij stevig vast zit.

Het resultaat is gelukt, de klant heeft mij foto's gestuurd van het resultaat. Alles zit op de juiste plek. Klant blij en ik blij!

info-knop
Meer informatie of offerte aanvragen

No Comments Yet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *