Kawasaki Vulcan motorzadels verkleinen

Hiernaast de foto's stap voor stap hoe de motorzadels Kawasaki Vulcan verkleind,verlaagd, vorm aangepast en bekleed zijn.

foto 1: De oude zadels hebben knopen erin. Volgens de eigenaar hadden de dikte van de zadels de maat van een bank op zijn motor.

foto 2: De nieuwe zadels  verkleind  en verlaagd en de vorm aangepast met een nieuwe zit hoek (het leer doorgetrokken door de vulling naar de bodem), waardoor het zadel meer compacter wordt en de bestuurder minder op zijn zadel zit te wiebelen.

foto 3: Het Vulcan logo in de rugleuning gestikt als extra touch.

foto 4: Het berijders zadel verlaagd en aangepast kwa zitvorm en bekleed met vintage zwart leer, met zijkanten van zwart leer.

foto 5: Beide zadels (berijder en bijrijder) sluiten weer goed op elkaar aan. Het bijrijder zadel is ook lager gemaakt en bekleed met hetzelfde vintage leer met zwarte zijkanten.

info-knop
Meer informatie of offerte aanvragen

2 Responses

  1. Michiel Nefs
    Hoi , Ik zie dat je een zadel van een vulcan 1500 mooi heb gerestaureerd. Ik heb exact dezelfde , aan wat voor prijs moet ik denken om hem ook zo te hebben . Kan ik het eens overwegen ook te doen. Ziet er namelijk goed uit. Hoor het graag. Michiel Nefs .
    • cristel
      Hallo Michiel, zou je dit naar haar kunnen mailen alsjeblieft? Ik ben de website beheerder maar zij komt verder niet vaak op haar website, zit meer achter haar naaimachine zeg maar :)!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *