Berijder glijdt te veel naar voren!

Zadelvorm van de Honda NC700s aanpassen zodat de berijder niet te veel meer naar voren glijdt op zijn motorzadel. Een zo vaak gehoorde klacht!!

Foto 1- vaak gehoord! De berijder glijd te veel naar voren.
Foto 2- idee van de berijder: leer erop i.p.v. skai, plus een verbreding van de voorkant van het zadel. Annelies denkt; ik stik in ieder geval wat ribbels erin.
Foto 3- Het bleek niet voldoende- we moesten iets aan die zithouding doen.
Foto 4- De voorkant opgehoogd met 5cm.
Foto 5- Een zitkuil gemaakt door dwars door het zadel een trekpunt te maken.
Foto 6- Honda NC700s verbreed, bekleed en de zit veranderd
Foto 7- Resultaat de zitvorm is dusdanig veranderd dat het bekken van de berijder kantelt. En Leeratelier Annelies zonder omwegen dit probleem op kan lossen!

info-knop
Meer informatie of offerte aanvragen

5 Responses

 1. dag ik heb een intruder 1800 uit 2009 maar dat ding zit voor geen meter. Moet denk ik opgevuld worden en misschien dat achterste verhoginkje er af. Ben benieuwd wat dat kost, groet Harald
 2. Hallo. Ik heb een Yamaha Virago uit 1986. Wat zijn de kosten om hier van de buddyseat en de de rugsteun opnieuw te bekleden en te verstevigen. Ik glijd ook naar voren op het zadel. Wat is het prijsverschil tussen skai en leer? Mvg Jan Boer.
  • cristel
   Beste Jan, zou je een foto kunnen opsturen via het contact formulier dan kan ik het zadel zien en geven wij zo spoedig mogelijk een offerte hiervoor.
 3. goedemiddag, ik heb sinds kort een CBF1000F maar heb tijdens mijn ritjes vlug last van behoorlijke zadelpijn. zoals jullie het zadel van de NC700S verbouwd hebben lijkt mij een goede oplossing. het verhogen en verbreden van de voorkant en bekleden met leer. het zadel bestaat net als de NC uit 2 delen (vergelijkbaar). kunnen jullie mij een prijsindicatie geven wat ik voor zo'n zadel kwijt ben en hoe lang ik het dan moet missen?
 4. Jan Klinkenberg
  Beste Annelies,ik heb een vraag over de buddy van de motorscooter die ik vandaag heb gekocht,en wel een Yamaha Majesty 400.Ik ben nogal een kleine man +/- 1.70cm en ben nu tot de ontdekking gekomen dat ik nou niet echt goed met mijn voeten op de grond kom,net met mijn tenen.Nou is mijn vraag zou je niet iets aan de buddy kunnen veranderen(smaller maken) of/en (dunner) maken ik geef maar een voorbeeld hoor,want ik ben niet de deskundige dat bent u natuurlijk.Ik hoor graag iets van u.Mvgr.Jan Klinkenberg.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *