Artifort f444 opnieuw bekleden

Wist u dat de meeste buisframes uit elkaar gehaald kunnen worden? De verbindingen zitten vaak net onder de tuigleer delen verstopt in een gaatje met imbusschroeven. Of verdikkingen in buizen blijken moeren te zijn. Na het losdraaien kunt u meestal zo de tuigleer delen eraf halen, en evt. opsturen naar mij. Aan de oude tuigleerdelen kan ik vaak al zien in hoeverre deze misvormd zijn, en over de mail leg ik u uit, hoe, wat maten aan mij door te geven.

Op foto 2 ziet u wat u van mij toegestuurd krijgt en weer op uw geliefde Artifort f444 kan spannen. Zelfs deze vreemde vormen lieten zich door de  eigenaar de- en monteren. Helemaal gedaan met de pakketpost.

BELANGRIJK - De Artifort f444 heeft wel 3 verschillende uitvoeringen qua bevestigings gaten, daarom heb ik wel uw oude bekleding nodig! Ook is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om de bekleding door mij te laten bevestigen.

Voor banken of stoelen kan er een hele of halve huid leer besteld worden. Voordeel voor u is dat de keuze dan groot is uit de vele kleuren en soorten. De volgende voorbeeldprijzen zijn incl. het leer en incl.b.t.w.

Leersoort

De Artifort f444 kunt u laten bekleden met gelooid tuigleer of Nubuck tuigleer van de dikste soort, meer informatie over Nubuck tuigleer klikt u hier.

Prijs : 550 euro (in glad tuigleer, zoals op de foto)
Prijs:  600 euro (in Nubuck tuigleer uitvoering)

 

info-knop
Meer informatie of offerte aanvragen

1 Response

  1. Hallo, Ik heb u zojuist gemaild met een vraag over het bekleden van een artifort f444. Is het ook mogelijk om alleen het onderste(zitgedeelte) te laten vervangen als de rest ( rug en hoofd gedeelte nog goed zijn)? Groet Jacqueline

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.