Motorzadels bekleden en aanpassen is een specialiteit!

Motorzadel opnieuw laten bekleden

Het zadel van uw motor zal meestal met skai bekleed zijn. Als u het laat bekleden met leer, zult u in ieder geval beter zitten omdat het minder glad is. Leer heeft meer body , de temperatuur van het zadeldek is beter, en zal niet meer scheuren.

Vaak komen er wat meer( waterdichte) naden in het zadeloppervlak, in leer zit minder rek dan skai.

Meer naden = meer grip. Bovendien kunnen er dan een paar met schuim gevulde ribbels in het bovenste deel van het zadeldek gestikt worden, alweer voor hetzelfde doel.

Fotoalbum Motorzadels

Portfolio motorzadels bekijken 

Motorzadels allemaal verschillend

Het adres met ervaring in de meest uiteenlopende zadel modellen. Als er verbeteringen of aanpassingen nodig zijn, kan dat bijna altijd, foto’s hiervan staan in het fotoalbum.

Als u alleen de onderplaat van het zadel hebt, kan het hele zadel hier toch gemaakt worden. Als u eigen ideeen heeft over logo’s, vormen, kleuren, kom eens vrijblijvend overleggen.

Motorzadel aanpassen?

Ook aanpassingen doen wij in alle vormen en maten. Voor meer informatie neem een kijkje in mijn portfolio.

Nieuw!!

Gelzadel inbouwen is een optie voor een veel beter zitcomfort, bij interesse neem contact op voor meer informatie hierover.

Motorkleding

Ook voor reparaties aan motorkleding en motorkoffers kunt u terecht bij Leeratelier Annelies. Neem vrijblijvend contact op.

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0591-521018

In verband met een verhuizing van ons atelier zal er misschien geen reactie komen op uw aanvraag.

Eventuele foto's meesturen via aparte email naar info@leeratelierannelies.nl

3 Responses

  1. Graag zouden wij onze buddy zit van de yahama laten repareren ofwel oude staat brengen.graag dat u dat kan.wilt u contact opnemmen met ons via email of op 0634786481 vr gr
  2. Myrthe van der Bruggen
    Hoi, ik ben een niwe zadel ana het maken voor mijn motor (kawasaki zephyr 550) het onderstelletje zijn ze nu aan het maken, deze moet straks opgevuld en bekleed worden. Hoe veel kost dat ongeveer bij jullie? Ik hoor het graag, groetjes Myrthe
    • cristel
      Hallo Myrthe, het beste kan je even direct contact opnemen met Annelies, zie hier de tel en adres gegevens https://www.leeratelierannelies.nl/contact-leeratelier-annelies/

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.