Honden-tuig op maat!

Hondentuig op maat voor uw hond? Alle soorten hondentuigen en hondenbanden op maat voor uw hond!

Fotoalbum hondentuigen

in het fotoalbum.

Hondentuig op maat, hoe en waarom?

Een leren tuig of halsband, waar de hond in principe zijn hele leven mee toe kan. Het tuigleer word samen gestikt met meubelleer aan de binnenkanten.

Alle metalen delen zijn gevat in een p.v.c. laagje, waardoor het extra sterk word, en het leer beschermd is tegen ijzer erosie.

Garantie op uw honden tuig

In het gebruik word het tuigleer zachter, zonder sterkte te verliezen. Gaat er echter toch iets slijten of los, dan repareer ik dat gratis binnen een aankoopdatum van 5 jaar.

Dierenwinkels willen deze tuigjes niet verkopen, die gokken liever op een levensduur van 2 jaar voor meestal nylon tuigjes met plastic verbindingen. Niettemin zitten er best goede ontwerpen tussen, die nagemaakt kunnen worden van leer en metaal. Zinnig, want u heeft het tuig immers al beproeft, u weet wat u wilt. Een leren tuig zal uw hond beter bevallen, het gaat hoe langer hoe meer naar zijn lijf staan. Er zijn ook zachte tuigleer soorten , voor gevoelige kortharen.

Honden Controle tuig

Met het eigen Controle tuig kan er weinig mis gaan, na 15 jaar ervaring, is het goed beproeft door een groot aantal rassen.

Het heeft een aantal voordelen. Het kan helemaal op uw type hond worden gemaakt d.m.v. lengtes en breedtes van banden, net wat u wilt. Er zijn wel 10 pastuigjes aanwezig om daar precies achter te komen. Het is uiterst verstelbaar, dus u kunt het de hond al aanmeten als deze pas 1 jaar oud is, en sterk begint te worden.

Los lopen in een tuig met optimale bewegingsvrijheid

Aangelijnd veel controle door de baas door de dubbele aanlijnpunten op het rug deel.

Pastuig

De hondentuigen moeten wel precies op maat zijn. Als u ver weg woont, bestaan er mogelijkheden om een pastuigje heen en weer te sturen.

Miniemtuig

Miniem-tuig-heeft-een-driehoek-op-het-borstbeenVoor de hond die weinig druk op zijn keel kan verdragen. Dit tuig kan op de rug aangelijnd worden, soms is een extra aanlijnpunt middenborst ook zinnig als de hond te veel trekt.

 

 

 

Halsbanden met naam ingestiktHalsbanden met naam op maat gemaakt

Halsbanden met namen van tuigleer met een zachte onderlaag

 

 

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 06-27317431

  Op dit moment kunnen wij wegens privé omstandigheden geen nieuw werk aannnemen en ook niet antwoorden op emails, telefoon of offerte aanvragen. Bedankt voor het begrip en sorry voor het ongemak.

  Eventuele foto's meesturen via aparte email naar info@leeratelierannelies.nl

  1 Response

  1. Jan-Willem Pichel
   Annlies is een top en vak vrouw! Na gezellig kennis te maken bij haar atelier aan huis uitgelegd wat voor honden tuig ik wilde voor mijn hond Hummer. Uiteindelijk is het een prachtig leren tuig geworden in cognac bruin leer en wit onderlegd. Wilt u iets speciaals voor je viervoeter, ga naar leer atelier Annelies!

  Leave a comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *