Design stoel met leer?

>> Portfolio bekijken design stoelen

Leeratelier Annelies is gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van design stoelen met leer (tuigleer en Nubuck tuigleer) en dan vooral op buisframe design stoelen. U kunt op de pagina design stoelen heel veel voorbeelden zien van diverse designers stoelen die u reeds zijn voor gegaan.

Merken:

Diverse Martin Visser stoelen zoals de Martin Visser SZ02, Martin Visser SZ08, Martin Visser SE05 en SE06 zijn regelmatig door Leeratelier Annelies opnieuw bekleed.

De Wassily van Hans Breuer, de Walther Antonis, de Spectrum SZ15, en nog vele andere kunt u zien op de pagina design stoelen.

Het beroemde merk Artifort is ook een specialisatie en daar heeft Leeratelier Annelies de volgende modellen al meerdere  keren gestoffeerd. De Artifort f444, Artifort Butterfly  Artifort F815 en zij is heel leergierig welke zij nog meer zou kunnen doen?

Gevlochten leer

Naast het opnieuw bekleden met leer van design stoelen doet zij dit ook door het leer te vlechten, dit met een prachtig resultaat, bekijk het portfolio gevlochten tuigleer.

 

 

Contact

Om een goed beeld te kunnen krijgen of u uw stoel moet langs brengen of dat u zelf de stoel uit elkaar kan halen en het oude leer naar Leeratelier Annelies opstuurt is het goed om dit eerst door te spreken. Het is gebleken dat ook bij een specifiek model stoel zoals de Artifort f444 er toch ook nog diverse versies bestaan en dus zijn er ook nog verschillen.

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden of wilt u weten wat de kosten voor u zijn?

    Op dit moment kunnen wij wegens privé omstandigheden geen nieuw werk aannnemen en ook niet antwoorden op emails, telefoon of offerte aanvragen. Bedankt voor het begrip en sorry voor het ongemak.

    Eventuele foto's meesturen via aparte email naar info@leeratelierannelies.nl

    No Comments Yet.

    Leave a comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *